‘Schone lucht in huis’ dat is waar het bij 123air.nl om draait.

123air.nl is in 2021 opgericht door Igoné Pennekamp met als doel een gezond binnenklimaat te realiseren in uw woning. Dit gezonde binnenklimaat wordt voornamelijk bereikt door het intensief reinigen van uw ventilatie systeem. Eenmaal bezig in deze branche ontdekte 123air.nl dat er naast het reinigen en vervangen van ventilatie systemen nog veel meer achterstallig onderhoud aanwezig is in de meeste woningen.

Om deze diensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren heeft Igoné niet alleen praktijk ervaring maar ook Certificeringen behaald om de theorie achter deze praktijk ook goed te beheersen en uit te voeren. Wij zijn erg trots op de fijne reacties die we krijgen van onze huidige klanten en krijgen hier ontzettend veel energie van om nog meer klanten blij te maken met onze diensten. Zo citeer ik van één van onze klanten:

“Ik vind het fijn als jullie zijn geweest, nu kan ik weer met een veilig en fris gevoel thuis zitten”.

Onze missie is om de klant totaal te kunnen ontzorgen dit doen we door een totaal onderhoud aan te bieden en zelf de klant te herinneren wanneer het weer tijd is om het onderhoud te herhalen. De klant kan zelf kiezen of ze op dat moment het onderhoud wilt laten uitvoeren. Op deze manier word de klant geheel ontzorgd. De reden waarom wij onze klantvriendelijkheid zo serieus nemen is omdat we een band willen creëren met de klant. Het moet voor de klant veilig en vertrouwd voelen op het moment dat we bezig zijn met onderhoud in de woning. De reactie van de klant geeft ons motivatie om door te gaan met wat we doen.

Certificering ASPB:

De ASPB is de landelijke organisatie van schoorsteenvegers. Schoorsteenvegen is een veelzijdig en ambachtelijk vak. De leden van de ASPB zijn gediplomeerd en weten alles van veilig en verantwoord stoken. 123air.nl is gecertificeerd bij de ASPB.

Certificering IW Midden:

IW is dé opleider in de installatietechniek. 123air.nl heeft een certificering behaald voor gastoestellen onderhoud bij IW Midden.

Certificering Felix Safety:

Felix Safety is de marktleider in veiligheidsproducten. De experts van Felix Safety verzorgen trainingen om de uitgebreide kennis van producten en vastgelegde werkprocedures, overbrengen op de gebruikers. 123air.nl Heeft een Certificering behaald voor veilig werken op hoogte bij Felix Safety.

Certificering VOL-VCA:

De VGM Checklist Aannemers (VCA) is een norm voor de evaluatie en certificatie van veiligheids- en arbozorgsystemen. De VCA is feitelijk een bundeling van alle kennis en ervaring van de Nederlandse industrie op het gebied van veilig en gezond werken.

Vraag een gratis offerte aan

Vul het contactformulier in

Dienst*

Recensies

Klanten waarderen 123Air.nl met een 5.0 uit 5.

Volg ons

Volgt ons op sociale media en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Certificeringen

© 123Air.nl 2024 (beeld: Anjali Agterberg)