Luchtmeting laten uitvoeren

Wilt u de luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfspand meten? Bijvoorbeeld omdat u de oorzaak van uw gezondheidsklachten wilt achterhalen of omdat u voor de Arbowet aan bepaalde emissievoorwaarden moet voldoen? Dan kan 123air.nl u helpen.

Waarom een luchtmeting laten uitvoeren?

Een gezond en comfortabel binnenklimaat is enorm belangrijk. Helaas weten veel mensen niet hoe het gesteld is met de lucht die ze dagelijks inademen.

Door een luchtmeting uit te laten voeren, wordt de luchtkwaliteit in woningen, kantoren of bedrijfspanden geanalyseerd. Zo kan onder meer de luchttemperatuur, de luchtvochtigheid en de hoeveelheid CO2 in de lucht inzichtelijk gemaakt worden.

Luchtmeting voor particulieren
Heeft u last van muffe geurtjes in huis, bent u overmatig aan het hoesten of heeft u jeuk of branderige ogen? Dit kan het gevolg zijn van een slecht binnenklimaat.

Tijdens een professioneel luchtonderzoek in uw woning wordt onderzocht waar de problemen vandaan komen en hoe deze in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Luchtmeting voor bedrijven en instellingen
Kantoorgebouwen, scholen, werkplaatsen en andere utiliteitsgebouwen moeten tegenwoordig voldoen aan bepaalde normen om de luchtkwaliteit te garanderen. En dat is maar goed ook.

Ongemerkt kunnen er in een bedrijfspand hoge concentraties (schadelijke) stofdeeltjes in de lucht hangen. Wanneer de lucht onvoldoende gezuiverd wordt, kan dit effect hebben op de gezondheid van werknemers.

Met een professionele luchtmeting kan een objectieve beoordeling worden gegeven van het binnenklimaat.

Luchtmeting

150,00*
  • Inclusief een uitgebreid rapport
  • Inclusief vrijblijvend advies
* De genoemde prijs is op basis van een meting met de Wöhler KM-410. Een meting met de Wöhler CDL210 bedraagt €195,00