Luchtkwaliteit Meten

Wilt u de luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfspand meten? Bijvoorbeeld omdat u de oorzaak van uw gezondheidsklachten wilt achterhalen of omdat u voor de Arbowet aan bepaalde emissievoorwaarden moet voldoen? Dan kan 123air.nl u helpen.

Zelf totaal onderhoud ervaren?

Weet waar u aan toe bent

Een gezond en comfortabel binnenklimaat is enorm belangrijk. Helaas weten veel mensen niet hoe het gesteld is met de lucht die ze dagelijks inademen.

Door een luchtmeting uit te laten voeren, wordt de luchtkwaliteit in woningen, kantoren of bedrijfspanden geanalyseerd. Zo kan onder meer de luchttemperatuur, de luchtvochtigheid en de hoeveelheid CO2 in de lucht inzichtelijk gemaakt worden.

Heeft u last van muffe geurtjes in huis, bent u overmatig aan het hoesten of heeft u jeuk of branderige ogen? Dit kan het gevolg zijn van een slecht binnenklimaat.

Tijdens een professioneel luchtonderzoek in uw woning wordt onderzocht waar de problemen vandaan komen en hoe deze in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Kantoorgebouwen, scholen, werkplaatsen en andere utiliteitsgebouwen moeten tegenwoordig voldoen aan bepaalde normen om de luchtkwaliteit te garanderen. En dat is maar goed ook.

Ongemerkt kunnen er in een bedrijfspand hoge concentraties (schadelijke) stofdeeltjes in de lucht hangen. Wanneer de lucht onvoldoende gezuiverd wordt, kan dit effect hebben op de gezondheid van werknemers.

Met een professionele luchtmeting kan een objectieve beoordeling worden gegeven van het binnenklimaat.

Luchtmeting

€150,-

Analyserapport

Inclusief een uitgebreid analyserapport

Vrijblijvend advies

Inclusief vrijblijvend advies om de luchtkwaliteit te verbeteren

Vraag een gratis offerte aan

Vul het contactformulier in

Keyserswey 73j, 2201 CX Noordwijk, Nederland

Ma-Za 9:00-20:00

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren en het waarborgen van een gezond binnenklimaat. Gezonde lucht in huis is een keuze.

© 2023 Copyright 123air.nl